Regelmatig. Welke waarde hecht LuRoFoto daar aan?

Op LuRoFoto wordt in diverse voorwaarden en criteria aangegeven om regelmatig deel te nemen in woord en beeld. Maar wat is onze definitie van regelmatig?
Dat leggen wij je hieronder uit.

van Dale is onze 'woordbijbel' hierin en die zegt erover: 

Betekenis 'regelmatig'
redelijk vaakgeregeld

Maar wat is dan redelijk vaak?
Dit vullen we zelf in: Redelijk vaak is bij ons minimaal eens in de week tot eens in de twee weken. Wat het meedoen in woord en beeld betreft, kan het ons echter niet vaak genoeg zijn.
Voor het uploaden en beoordelen is wél een voorwaarde aan gebonden: We moeten er niet om hoeven vragen. Het beheer en de moderatoren niet maar ook de fotografen niet.
Het is een vast gegeven waaraan jij je hebt geconformeerd tijdens je inschrijving. Toen je op de akkoordknop klikte, heb je aan iedereen op de site beloofd dit te gaan doen. Ook als je in eerste instantie alleen maar hebt meegedaan aan de wedstrijd en/of de opdracht of als je na verloop van tijd dreigt te verzanden in het alleen nog plaatsen van wedstrijd en opdracht foto's.

Wees hier dus zelf alert op AUB. Op het moment dat erom gevraagd gaat worden, heeft het al te lang geduurd of ben je al behoorlijk achterop geraakt.

Artikel details

Artikel ID:
82
Categorie:
Datum toegevoegd:
28-03-2021 09:30:47
Aantal bekeken:
14
Beoordeling (Stemmen):
(0)

Gerelateerde artikelen