Wedstrijdvoorwaarden

Voorwoord:
LuRoFoto is geen fotowedstrijdsite maar een leerplatform voor fotografen die regelmatig gebruik maken van LuRoFoto en zich uitgedaagd voelen door de wedstrijden.
Het is derhalve niet de bedoeling om uitsluitend aan wedstrijden deel te nemen zonder andere activiteiten op de website uit te voeren. Wanneer men in gebreke blijft, ook op de Algemene Voorwaarden, riskeert men diskwalificatie.
Wij verwachten dat je dicht bij het aangereikte thema blijft en er niet van alles omheen te gaan verzinnen/bedenken. Laat het thema de hoofdrol spelen in jouw compositie en maak er geen doordenker of zoekplaatje van.

1. Foto's zijn te allen tijde door jouzelf gemaakt en zijn vrij van copyright en allerlei teksten, een kader mag.
2. De volledige EXIF komt met het uploaden mee.

3. Foto's zijn minimaal 1000 pixels op de langste zijde.
4. Jouw foto sluit aan bij het onderwerp zonder doordenkertjes en zoekacties.
5. In de reactievelden mogen alleen geschreven teksten staan, eventueel aangevuld met een enkele smiley. Afbeeldingen en (eigen) foto's alsmede aangepaste foto's zijn niet toegestaan.  Beoordelingen, uitsluitend bestaande uit smileys, worden verwijderd.

6a. Fotografen met een BasisAccount mogen 1 keer één foto per wedstrijd plaatsen.
6b. Fotografen met een GoudAccount mogen 3 keer één foto per wedstrijd plaatsen.
*Eenmaal geplaatst, kan de foto niet meer verplaatst naar een andere categorie en/of verwijderd worden tenzij de beheerder hier aanleiding toe ziet.

7. Elke 2 maanden is er een nieuwe wedstrijd. Wedstrijden starten altijd op de 1e dag van de maand. De wedstrijden sluiten na de derde week van de tweede maand.
Het beheer selecteert de (maximaal) 5 beste/mooiste foto's en zet dan naamloten.nl in om een onafhankelijke keus te maken voor de winnende foto en de runner up.
8. De foto met de meeste stemmen krijgt een ereplekje bovenaan de site en de fotograaf krijgt een waardebon met een waarde van € 25.00.
Wanneer een foto
onvoldoende kwaliteit heeft of niet goed voldoet aan het thema, wanneer de fotograaf zich niet aan alle voorwaarden conformeert,
heeft de beheerder het recht de foto vóór aanvang van het stemmen uit de wedstrijd te halen.
9. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd of gediscussieerd.

10. Alle Algemene Voorwaarden zijn ook voor de wedstrijden van toepassing.

N.B. Wanneer een bewuste overtreding van de voorwaarden wordt geconstateerd, volgt sowieso diskwalificatie voor de lopende wedstrijd.