Bedanken en leukjes

Natuurlijk ben je blij met elke beoordeling bij je foto of elke oplossing die op het forum geboden wordt en wil je dat ook laten weten. Dit is echter niet nodig. Het is bij LuRoFoto op voorhand al vanzelfsprekend dat foto's beoordeeld worden, dat je antwoorden op vragen krijgt en dat je dat waardeert. Elke keer iemand apart bedanken kan zelfs averechts werken omdat er dan voor elk 'wissewasje' een melding komt. 
Ondanks dat de mogelijkheid van leukjes geven op het forum bestaat, willen we niet verzanden naar het niveau van facebook dus wees aub zuinig met het uitdelen van leukjes  en bedankjes. Het moet als het ware bijzonder blijven. 

Ga in plaats van onder jouw foto ook niet in een PB iedere medefotograaf bedanken, ook dat kan op den duur irritaties oproepen en als iemand vraagt daarmee te stoppen, raak je (uiteindelijk) het overzicht kwijt van wie het geen probleem vindt en wie wel. Daarmee loop je zelfs het risico dat de focus verslapt waar het echt om gaat namelijk de fotografie.
De beleefdheidsvorm is al duidelijk daar we als gehele site vooraf al kenbaar hebben gemaakt dat elke beoordeling gewaardeerd wordt. Maak je dus geen zorgen omdat je niet beleefd zou overkomen of minder beoordelingen bij een foto zou krijgen als jij je waardering niet zou uitspreken. We beoordelen immers foto's en niet de fotograaf!

Wanneer je reageert op een beoordeling kun je het bedankje eraan toevoegen als je moeite hebt je te beheersen maar laat bij voorkeur het bedankje zonder toevoeging achterwege. 

 

Artikel details

Artikel ID:
26
Datum toegevoegd:
09-01-2021 11:15:45
Aantal bekeken:
42
Beoordeling (Stemmen):
(1)

Gerelateerde artikelen