Reageren op een medefotograaf

Wanneer je reageert op een medefotograaf onder een foto of in een topic, doe je dat door @gebruikersnaam in te toetsen. Dit moet echt de (volledige) gebruikersnaam zijn, anders herkent de software de persoon niet. De aangesprokene krijgt dan een melding via het belletje. Er wordt geen mail naar de betreffende gestuurd.

Wanneer maak je een @gebruikersnaam:
1. Als degene die je wil aanspreken deelneemt aan de beoordelingen onder een foto of een discussie in het forum en je hebt die persoon iets te melden of je wil deze persoon betrekken bij het gesprek.
2. Als degene die je wil aanspreken niet deelneemt aan de beoordelingen onder een foto of een discussie in het forum en je wil deze persoon betrekken bij het gesprek.

Wanneer maak je géén @gebruikersnaam:
1. Als je iemand citeert met naamsvermelding (die krijgt dan al bericht van het citeren)
2. Als degene die je aanspreekt de fotograaf zelf is of de topicstarter (die krijgt automatisch bericht van de nieuwe beoordeling of de nieuwe bijdrage in de discussie

Hoe weet je of je de gebruikersnaam goed hebt geschreven?
Op het moment dat je de @ met de eerste letter(s) van de gebruikersnaam invoert, verschijnt de volledige naam onder jouw schrijfregel. Klik op de naam en dan is het meteen goed en klaar. Ga dan verder met wat je wil schrijven. 

Artikel details

Artikel ID:
25
Datum toegevoegd:
09-01-2021 10:58:59
Aantal bekeken:
30
Beoordeling (Stemmen):
(0)

Gerelateerde artikelen