LuRoFoto stelt zich voor

 

LuRoFoto stelt zich voor; het doel van LuRoFoto

 Welkom op LuRoFoto.
LuRoFoto is eind 2008 opgericht door een enthousiast, fotograferend echtpaar te weten Anja en Rob. Zij zijn de eigenaren, beheerders én de Admin van deze website.

Het doel van LuRoFoto is om mensen die plezier aan hun hobby (fotografie) beleven, de gelegenheid te bieden elkaar te helpen; beter te leren fotograferen, beter te leren bewerken, beter te leren kijken in een veilige omgeving waar men zich prettig en op zijn/haar gemak voelt.

 De naam LuRo is ontstaan uit de pseudoniemen die Anja en Rob voeren: Lucreatie en Rophoto. Onder de laatste twee namen zijn ze tevens actieve gebruikers op deze site en maken als beheerder deel uit van het moderatorenteam.

Samen met dit kleine maar uitstekende team moderatoren, proberen zij zo veel mogelijk de fotograferende mensen het naar de zin te maken en willen ze een veilige plek op internet bieden waar men van elkaar kan leren door elkaars foto's te bekijken en er gezamenlijk over te praten middels het geven van beoordelingen of een discussie onder de foto of in het Forum. Beledigingen, verwensingen, bedreigingen, sneeropmerkingen, steken onder water e.d. worden dan ook absoluut niet getolereerd.

Het doel van LuRo is, dat iedereen die de site bezoekt de fotografietechnieken (beter) leert van -en aan elkaar.
LuRoFoto is geen etalage voor (of opslagplaats van) foto's waar iedereen met de neus gedrukt tegen de ruiten "oh" en "ah" dient te roepen of te volstaan met een smiley.

 Veel mensen melden zich slechts aan om mee te doen aan fotowedstrijden en die zien we na een wedstrijd, maar vaak al meteen na een inzending, niet meer terug. Dit wordt betreurd want dat is niet de doelstelling van LuRoFoto omdat de wederzijdse interactie, die voor een dynamische fotosite onontbeerlijk is, ontbreekt. Met regelmaat moesten er dan ook foto's uit de wedstrijd gehaald worden omdat niet tijdig voldaan werd aan herhaaldelijke verzoeken beoordelingen te schrijven conform de Voorwaarden.

LuRoFoto neemt fotografie serieus, een komiek neemt zijn grappen immers ook serieus. Dat betekent niet dat er geen humor getoond mag worden, integendeel en graag zelfs. 

LuRoFoto wenst al haar geregistreerde fotografen een goede tijd op de site toe.

Artikel details

Artikel ID:
11
Categorie:
Beoordeling :

Gerelateerde artikelen