Juist gebruik PB systeem

Het PB-systeem (privé bericht of persoonlijk bericht) is bedoeld om elkaar iets persoonlijk te melden waar anderen even niets mee te maken hebben zoals b.v het doorgeven van e-mail adressen, telefoonnummers, het maken van een afspraak om bij elkaar op bezoek te gaan of samen op pad te gaan en andere vergelijkbare privé zaken.
Wees overigens voorzichtig met het verstrekken van je privégegevens!

Het PB-systeem is niet bedoeld om te reageren op foto's of antwoorden op een vraag en/of tips te geven over een foto in de galerij of een topic in het forum.
Waarom dat is, zal natuurlijk duidelijk zijn;

Het van elkaar leren en het beoordelen van foto's staat hoog in het vaandel van LuRoFoto en het is niet voor niets dat onder een foto of op het forum reageren mogelijk is en sterker nog, het is noodzakelijk voor een interactieve fotoclub zoals LuRoFoto en diens bezoekers dat dit juist daar gedaan wordt.

Discussies, over de foto, die kunnen ontstaan juichen wij juist toe want ook daar kan een ieder zijn voordeel mee doen.

 NB: Gebruik het PB-systeem NIET om aan moderatoren en beheer problemen voor te leggen of vragen te stellen met betrekking tot de galerij en het forum. Hiervoor dient men een ticket in te sturen via de helpdesk.

Vragen en opmerkingen aan het beheer stel je door middel van het contactformulier 'Stuur bericht aan het beheer' welke je onderaan elke pagina van de site aantreft. Ook dan maak je géén gebruik van het PB-systeem.

Beheer en moderatoren zullen je echter wel per PB of zelfs e-mail benaderen om je op bepaalde zaken te wijzen indien zij aanleiding zien tot discretie.

Zolang het om foto's of reacties daarop of op onderdelen in het forum gaat, en men mee wil discussiëren of anderzijds wat te melden heeft, dan wordt men dringend verzocht dit vooral daar te doen waar het de bedoeling is en dat is niet via een PB. 

 Nogmaals: Voor echt persoonlijke zaken is een PB bedoeld en verder is de galerij (en het forum) de aangewezen plek om foto's en fotogerelateerde zaken e.d. te bespreken, beoordelen en laten beoordelen en ga je voor vragen/hulp aan/van een moderator naar de helpdesk.

 NB: Gebruik de PB box niet om iedereen na elke reactie te gaan bedanken, op den duur wordt dat hinderlijk en zullen mensen niet meer op je foto's willen reageren omdat ze geen zin hebben om elke keer hun box te openen voor een weliswaar vriendelijk bedoelt bedankje. Hiermee houd je de PB box zuiver. Bovendien is het vanzelfsprekend dat men reageert en dat jij blij bent dat je een reactie hebt gehad.

 

Artikel details

Artikel ID:
10
Categorie:
Beoordeling :

Gerelateerde artikelen