Algemene Voorwaarden

Beste Fotograaf,

Welkom bij LuRoFoto, de interactieve fotoclub die aan (hobby)fotografen een platform biedt om in een veilige omgeving, met respect voor elkaar, foto's ter beoordeling aan te bieden. Hiervoor zijn enkele voorwaarden opgesteld:

1. De foto's die je plaatst, zijn door jouzelf (copyright!) en bij voorkeur met een fotocamera gemaakt. Met een smartphone mag ook maar dat heeft niet de voorkeur.
2. Voor elke foto die je plaatst, dien je ten minste drie foto's van medefotografen te beoordelen (mét tekst en niet alleen met smileys) en zo nodig van verbetertips te voorzien. Beoordeel de foto en niet de fotograaf. Het zal gewaardeerd worden.
3. Een eenmaal geplaatste foto mag niet naar de Wedstrijden of Opdrachten verplaatst worden en mag, nadat er ten minste één beoordeling is gegeven, niet meer aangepast worden. Een aanpassing plaats je dan in een reactieveld.
4. Naaktfotografie is NIET toegestaan, dergelijke foto's worden zonder pardon direct of zo snel mogelijk verwijderd.
5. Foto's kunnen door LuRoFoto gebruikt worden voor overzichten zoals o.a. in de Foto van de Week
6. Als een medefotograaf (jou) géén toestemming geeft zijn|haar foto aan te passen of voor eigen gebruik te downloaden, doe dit dan niet! 
7. Moderatoren en beheerders hebben het recht foto's te verplaatsen of te verwijderen indien dat nodig is.
8. Schrijf titels, beoordelingen en topics niet met de CAPSLOCK aan. Dat staat heel schreeuwerig en onbeleefd.  
9.Wees respectvol naar je medefotograaf. Schelden, discrimineren, uitlokken, pesterijen e.d. zijn niet toegestaan. Overtreding wordt streng aangepakt.
10. Aanwijzingen en verzoeken van de admin en de moderatoren zijn niet vrijblijvend, deze dienen te allen tijde per direct opgevolgd of aanvaard te worden. Een Admin of moderator zal zijn|haar bericht altijd beginnen met: Adminbericht of Moderatorbericht.

Artikel details

Artikel ID:
1
Categorie:
Beoordeling :

Gerelateerde artikelen