Veel gestelde vragen
LuRoFoto > LuRoHelpdesk > Veel gestelde vragen

Geef een zoekopdracht/vul een trefwoord in:


LuRoFoto stelt zich voor; het doel van LuRoFoto

Oplossing Welkom op LuRoFoto.

LuRoFoto is opgericht door een enthousiast, fotograferend echtpaar te weten Anja en Rob. Zij zijn de eigenaren, beheerders Ún de Admin van deze website.
Het doel van LuRoFoto is om mensen die plezier aan hun hobby (fotografie) beleven, de gelegenheid te bieden elkaar te helpen; beter te leren fotograferen, beter te leren bewerken, beter te leren kijken in een veilige omgeving waar men zich prettig en op zijn/haar gemak voelt.

De naam LuRo is ontstaan uit de pseudoniemen die Anja en Rob voeren: LuCreatie en Rophoto. Onder de laatste twee namen zijn ze tevens actieve gebruikers op deze site en maken als beheerder deel uit van het moderatorenteam.

Samen met dit kleine maar uitstekende team moderatoren, proberen zij zo veel mogelijk de fotograferende mensen het naar de zin te maken en willen ze een veilige plek op internet bieden waar men van elkaar kan leren door elkaars foto's te bekijken en er gezamenlijk over te praten middels het geven van beoordelingen of een discussie onder de foto of in het Forum. Beledigingen, verwensingen, bedreigingen, sneeropmerkingen, steken onder water e.d. worden dan ook absoluut niet getolereerd.

Het doel van LuRo is, dat iedereen die de site bezoekt de fotografietechnieken (beter) leert van -en aan elkaar. De nadruk ligt iets minder op Out-of-the-box fotografie en -bewerkingen maar wie de absolute basistechniek in fotografie beheerst, is van harte uitgenodigd een stapje verder te gaan want ook dat kan enorm leerzaam Ún leuk zijn.
LuRoFoto is geen etalage voor (of opslagplaats van) foto's waar iedereen met de neus gedrukt tegen de ruiten "oh" en "ah" dient te roepen.

Veel mensen melden zich slechts aan om mee te doen aan fotowedstrijden en die zien we na een wedstrijd, maar vaak al meteen na een inzending, niet meer terug. Dit wordt betreurd want dat is niet de doelstelling van LuRoFoto omdat de wederzijdse interactie, die voor een dynamische fotosite onontbeerlijk is, ontbreekt. Met regelmaat moesten er dan ook foto's uit de wedstrijd gehaald worden omdat niet tijdig voldaan werd aan herhaaldelijke verzoeken beoordelingen te schrijven conform de Voorwaarden.
Daarom is ervoor gekozen om elke nieuwkomer eerst ten minste drie beoordelingen te laten schrijven alvorens een foto te mogen uploaden.

LuRoFoto neemt fotografie serieus, een komiek neemt zijn grappen immers ook serieus. Dat betekent niet dat er geen humor getoond mag worden, integendeel en graag zelfs.

Omdat het softwarepakket enorm uitgebreid is en heel veel mogelijkheden biedt, hebben Anja en Rob voor alle geregistreerde gebruikers een enorme berg FAQ-artikelen geschreven die betrekking hebben op voorwaarden, het gebruik van de site en de rechten en plichten van een fotograaf in het algemeen. Te veel om op te noemen en te veel om allemaal uit het hoofd te leren. Bij twijfel ergens over of als je vastloopt op/in de site, kun je te allen tijde de FAQ raadplegen en als je er niet uitkomt, kun je een hulpticket indienen.

LuRoFoto wenst al haar geregistreerde fotografen een goede tijd op de site toe.
 
Was dit artikel behulpzaam? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 89
Onderwerp: ALGEMEEN GALLERY EN FORUM
Datum toegevoegd: 01-02-2014 19:43:26
Aantal bekeken: 140
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.0/5.0 (21)

 
<< Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK™