Veel gestelde vragen
LuRoFoto > LuRoHelpdesk > Veel gestelde vragen

Geef een zoekopdracht/vul een trefwoord in:


Ik heb een Foto in de wacht staan, hoe krijg ik die eruit?

Oplossing Wanneer je na het uploaden van foto de uploadmodule verlaat door bijvoorbeeld deze simpelweg te verlaten of weg te klikken blijft je foto meestal in de wacht staan, m.a.w. hij blijft in de uploadmodule hangen.
Er is nog maar één manier om deze foto te bereiken:

Ga naar 'Upload Foto' en doe alsof je een foto gaat uploaden. Je komt in het eerste uploadveld terecht, daar staat o.a.:

Toegestane bestandsvormen: jpg,jpeg,gif,png
Maximale bestandsgrootte: 300kb of 500kb maximaal.
Upload Limiet: 1 of 4 foto's per 24 uur.
Foto's in de wacht: 1 <--- Wanneer je hier inderdaad het cijfer 1 of misschien wel 2, 3, 4 of meer ziet staan, heb je dus net zoveel foto's in de wacht staan die je niet kan uploaden omdat je account daartoe waarschijnlijk niet toereikend is.
Deze foto's moet je gaan verwijderen door op dat bewuste getal te klikken.

Je komt nu in een nieuw veld waar je de foto('s) als thumbnails aan de linkerkant van je schermpje ziet staan. Rechts daarvan staan hokjes met een vinkje er in. Die vinkjes moet je nu weghalen door erop te klikken. Daarna klik je op de knop 'Plaats nu de foto'
Alle uploadvelden zijn weer leeg en je wordt teruggestuurd naar de gallery. Je kunt dan direct beginnen met een nieuwe upload mits je accountvorm dit toelaat natuurlijk.

Indien je helemaal vast zit en niet meer kunt uploaden of verwijderen, schakel dan de helpdesk in door een ticket in te dienen of neem contact op met het beheer via het contactformulier welke onderaan elke pagina te vinden is.
 
Was dit artikel behulpzaam? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 8
Onderwerp: FOTO(GALERIJ)
Datum toegevoegd: 09-01-2011 19:46:02
Aantal bekeken: 182
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (4)

 
<< Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK™