Veel gestelde vragen
LuRoFoto > LuRoHelpdesk > Veel gestelde vragen

Geef een zoekopdracht/vul een trefwoord in:


Foto mag door medefotografen aangepast worden

Oplossing Tijdens het uploaden kom je bij de meeste rubrieken de vraag tegen: "Foto mag bewerkt worden".
Je kunt dan kiezen tussen 'ja' en 'nee'

Waar kies je voor?

Als je 'nee' of niets invult, mogen andere fotografen onder geen enkel beding een aangepaste versie van jouw upload terugplaatsen in een reactieveld tenzij je alsnog expliciet toestemming geeft. (in een reactieveld of, wanneer je een GoudAccount hebt, alsnog toestemming op 'Ja' zetten).

Ze mogen nog wel de foto binnen halen om te kijken of bepaalde adviezen die ze willen geven ook daadwerkelijk op de foto zo uitpakken als ze in gedachten hadden.

We gaan er dan wel van uit, dat ze daarna de foto van hun pc verwijderen.

Als je kiest voor 'ja' dan sta je toe dat andere fotografen na het geven van verbeter- of verandertips, de bewerkte foto in een reactieveld onder jouw upload terugplaatsen om hun geschreven tips visueel te maken.
In dat geval dient de fotograaf tevens stap voor stap te omschrijven wat hij/zij heeft gedaan met de foto.
 
Was dit artikel behulpzaam? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 77
Onderwerp: FOTO(GALERIJ)
Datum toegevoegd: 06-02-2013 20:59:45
Aantal bekeken: 57
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (1)

 
<< Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK™