Veel gestelde vragen
LuRoFoto > LuRoHelpdesk > Veel gestelde vragen

Geef een zoekopdracht/vul een trefwoord in:


Foto’s en/of reacties melden

Oplossing Zowel team als beheer doen er alles aan om de sfeer op de site positief te houden en ervoor te zorgen dat iedereen elkaar met respect behandelt. Helaas zijn ze niet altijd online en niet altijd in de gelegenheid om elke foto en elke reactie te bestuderen op zaken die in strijd zijn met alle voorwaarden van LuRoFoto en de Nederlandse wetgeving.

Mocht je dus een foto tegenkomen waarvan je het vermoeden hebt dat deze is strijd is met de wetgeving en/of de Algemene/Wedstrijd/Opdrachtvoorwaarden van LuRoFoto, dan kun je dit melden aan het beheer door op het pictogram (afbeeldinkje) 'Meld Foto' te klikken welke je onder de foto aantreft. Geef in je melding aan wat er -volgens jou- aan de foto mankeert.

Kom je (een)reactie(s) tegen die in strijd zijn met de wet en/of de Voorwaarden van LuRoFoto dan kun je die ook rapporteren. Onderaan elke reactie zit aan de rechterkant in de balk de knop: “meld” voorzien van een uitroepteken in een rode cirkel. Probeer ook hier aan te geven wat er -volgens jou- niet klopt en om welke beoordeling/reactie het gaat.

In beide gevallen zal het (moderator)team aandacht aan de melding besteden en het onderwerp zo nodig verwijderen of aanpassen alsmede de auteur aanspreken op de overtreding. Dit kan zowel online als discreet in een e-mail plaatsvinden. Als melder word je daarvan op de hoogte gebracht. Ziet het team echter geen aanleiding tot maatregelen, dan ontvang je daarover bericht met uitleg.

N.B. Neem i.i.g. niet het recht in eigen hand teneinde mogelijke escalaties te voorkomen waardoor de sfeer op LuRoFoto aangetast kan worden. Bovendien maai je daarmee het gras voor de moderatorvoeten weg.

Het team zal te allen tijde discreet met de informatie omgaan zodat je als melder anoniem blijft.
 
Was dit artikel behulpzaam? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 49
Onderwerp: FOTO(GALERIJ)
Datum toegevoegd: 09-04-2011 11:04:10
Aantal bekeken: 66
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
<< Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK™