Veel gestelde vragen
LuRoFoto > LuRoHelpdesk > Veel gestelde vragen

Geef een zoekopdracht/vul een trefwoord in:


Toestemming discussie onder de foto

Oplossing Tijdens het uploaden kun je aangeven of er onder je foto gediscussieerd mag worden of niet (antwoord bij de betreffende vraag invullen).

Wanneer je daarvoor toestemming geeft, mag iedereen een discussie starten of deelnemen aan de ontstane discussie onder je foto, zolang het maar over de foto gaat en/of zaken rondom de foto (een bewerking of de keuze van het objectief, belichting enz).

Wil je, als discussiedeelnemer, de discussie blijven volgen, klik dan op het vierkantje onder de foto met de tekst: "Mail aan". Daarna zul je per e-mail melding krijgen wanneer er een reactie onder de foto is geplaatst.

Wanneer de discussievraag met 'nee' is beantwoord of niet te zien is, dan dient de foto uitsluitend beoordeeld te worden en is de fotograaf niet blij als er toch een discussie ontstaat of staat een foto in een rubriek waarin discussies niet zijn toegestaan.
Indien er toch een discussie ontstaat, zal een teamlid de discussie zo nodig verwijderen en verwijzen naar het Forum dat alle ruimte voor vrijwel elke discussie biedt.

*Discussiėren is niet hetzelfde als ruzie maken maar, los van je beoordeling, je mening geven en toelichten zodat deelnemers en lezers er iets van kunnen leren. Ook onder de discussiefoto is wederzijds respect van belang.

 
Was dit artikel behulpzaam? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 44
Onderwerp: FOTO(GALERIJ)
Datum toegevoegd: 12-03-2011 08:38:14
Aantal bekeken: 63
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
<< Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK™