Veel gestelde vragen
LuRoFoto > LuRoHelpdesk > Veel gestelde vragen

Geef een zoekopdracht/vul een trefwoord in:


Mijn gegevens en Mijn pagina

Oplossing Wat is 'Mijn gegevens'?

Alle fotografen hebben een pagina die algemeen maar uitsluitend voor ingelogden toegankelijk is. Op deze pagina staat informatie die een fotograaf tijdens het registratieproces of later via de profielinstellingen heeft opgegeven. Dit is 'Mijn gegevens'

Via de fotografenlijst kun je alle geregistreerde fotografen bekijken en snel door alle gegevenspagina's klikken.

Als je ingelogd bent kun je ook je eigen gegevens bekijken door op 'Mijn gegevens' te klikken boven aan de pagina.

Als je de gebruikersnaam van iemand weet, kun je direct naar zijn of haar gegevens gaan door het volgende adres in je webbrowser in te typen: http://www.lurofoto.eu/member.php?username=<gebruikersnaam>

Wat staat er op de gegevenspagina?

De gegevenspagina bevat informatie over de fotograaf op het tabblad 'Over mij'. Het bevat ook statistische informatie, zoals het aantal berichten dat iemand heeft geplaatst en de registratiedatum. Deze informatie staat in het tabblad 'Statistieken'.

Verder is er informatie over vrienden, je vindt er de profielafbeelding (als iemand die heeft opgegeven), en een lijst van gebruikers die de pagina onlangs hebben bezocht.

Vanuit de gegevens kun je in de persoonlijke fotogalerij terecht komen. Je kunt aan de fotograaf wiens gegevens je bezoekt boodschap sturen of, indien je beide een GoudAccount hebt, privéberichten verzenden.

Dan hebben we ook nog een pagina/tijdlijn op de Galerij. Deze is te bereiken wanneer je in de galerij op je eigen naam klikt of in de balk op ' Mijn Pagina' direct naast: UPLOAD FOTO. Wil je de pagina van een andere fotograaf bezoeken, klik dan op zijn/haar naam bij de door hem/haar geuploadde foto of vul meteen hierna in de adresbalk helemaal bovenin: http://www.lurofoto.eu/gallery/member.php?uid=101&username= de gebruikersnaam in.

In je Pagina kun je o.a. aangeven of je al dan niet met de naaktcategorie geconfronteerd wilt worden. Ook kun je daar de statistieken van uploads en beoordelingen zien, zowel de gegeven als de ontvangen beoordelingen. De statistieken kun je ook zien op de Pagina van andere fotografen. Wanneer je foto's van anderen als favoriet hebt gemarkeerd, kun je die hier ook bekijken. Verder is er de mogelijkheid om vanuit de Pagina via een linkje in de gegevens te komen

Daarnaast kun je een persoonlijk berichtje naar de fotograaf sturen wiens pagina je op dat moment bezoekt. De fotograaf krijgt geen melding per e-mail dat het bericht verzonden is maar krijgt in de balk op de Galerij-Index te zien dat er een bericht is. (naast 'mijn foto's' en 'mijn favorieten') Berichtjes kunnen van daaruit ook beantwoord worden.
 
Was dit artikel behulpzaam? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 18
Onderwerp: GEBRUIKERS EN MODERATOREN
Datum toegevoegd: 10-01-2011 19:24:01
Aantal bekeken: 47
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (2)

 
<< Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK™