Veel gestelde vragen
LuRoFoto > LuRoHelpdesk > Veel gestelde vragen

Geef een zoekopdracht/vul een trefwoord in:


Wat is een GoudAccount en hoe kom ik eraan?

Oplossing

Wat is een GoudAccount en hoe kom ik eraan?

Een GoudAccount betekent dat de betreffende gebruiker LuRoFoto ondersteunt,
en daardoor meerdere voordelen heeft, die bij een BasisAccount ontbreken.

BasisAccount versus GoudAccount
Een GoudAccount is aan te schaffen voor:

€ 9.95; abonnementsduur 6 maanden
€ 17,50; abonnementsduur 1 jaar
€ 30,00; abonnementsduur 2 jaar

Iedere nieuwe geregistreerde gebruiker start, na het geven van drie beoordelingen, met een proefabonnement (ZilverAccount) van 2 weken, met vrijwel alle voordelen van een GoudAccount, zodat je na of tijdens de proefperiode kunt beslissen of je een BasisAccount met beperkte mogelijkheden of een GoudAccount met alle mogelijkheden wilt hebben.
(Uiteraard kun je dit ook op een later tijdstip beslissen, wanneer je al een BasisAccount hebt lopen.)
Je krijgt tijdig een melding per e-mail wanneer het ZilverAccount ten einde loopt.

Wij laten je, door middel van een ZilverAccount zien, wat de mogelijkheden van een GoudAccount zijn zodat je evt vergelijkingsmateriaal hebt met en weet wat je aanschaft wanneer je besluit een GoudAccount te nemen.

Wat moet je doen om een GoudAccount te verkrijgen?

Stuur een mailtje naar: GOUDACCOUNT (KLIK) en je ontvangt direct aanwijzingen voor wat je moet doen, deze worden je automatisch toegezonden. Volg de aanwijzingen nauwkeurig op.

Indien je binnen 5 minuten géén mail met aanwijzingen hebt ontvangen, controleer dan je spam-map en keur zo nodig ons e-mailadres goed.

Als het linkje niet werkt, (bijvoorbeeld bij hotmail, gmail enz) maak dan gebruik van het CONTACTFORMULIER (KLIK)en wij sturen de benodigde informatie zo snel mogelijk naar je toe.


Kan ik tussentijds een GoudAccount beëindigen?

Ja dat kan. De mogelijkheden van een GoudAccount worden dan stopgezet. Ons beleid is echter wel dat het account beëindigd kan worden maar er geen restitutie van het restbedrag zal plaatsvinden.

Kan ik een GoudAccount ook aan iemand cadeau geven?

Uiteraard! Vermeld dan bij de opgave in de e-mail om wie het gaat en ook of je anoniem wil blijven als de ontvanger vraagt van wie het cadeau afkomstig is, dan houden wij daar rekening mee wanneer we de ontvanger gaan mailen dat hij of zij over een GoudAccount kan beschikken.

Mijn GoudAccount is bijna verlopen, wat nu?

De software stuurt je enkele dagen voor afloop een berichtje, voorzien van aanwijzingen, zodat je tijdig je account kunt verlengen indien je dat wenst. Dit gebeurt volledig automatisch. Na ontvangst van je betaling verlengen wij de geldigheidsduur of zetten je GoudAccount weer aan.

 
Was dit artikel behulpzaam? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 1
Onderwerp: GOUDACCOUNT
Datum toegevoegd: 09-01-2011 18:57:07
Aantal bekeken: 3719
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (56)

 
<< Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK™